Légy használható

Légy használható

Az Isten irgalmára kérlek tehát titeket, testvéreim, hogy okos istentiszteletként szánjátok oda testeteket élő és szent áldozatul, amely tetszik az Istennek. —Róm. 12:1

Ha hívő vagy, akkor az életed Istennek van szentelve, az Ő használatára. Már nem tartozol magadhoz, hanem valami nagyobb dolog része vagy. Csodálatos belegondolni, hogy az életünk nem a miénk, hanem áron vétettünk meg (1Kor. 6:20). Istenhez tartozunk, és az életünknek nagy célja van Őbenne!

Ahogy közelebb kerülünk Istenhez, felfedezzük, hogy Hozzá tartozunk és partnerei vagyunk. Naponta elérhetővé kell tennünk magunkat a számára, hogy használjon minket.

Sok éven át imádkoztam Istenhez, hogy adja meg nekem azt, amit akarok. “Istenem, ha csak ezt vagy azt adnád nekem, akkor boldog lennék”. De Isten megmutatta nekem, hogy az öröm akkor jön el, amikor átadom neki a terveimet. Ahelyett, hogy azt kértem volna Tőle, amit én akarok, elkezdtem megtanulni azt kérdezni, hogy Ő mit akar az életemmel kapcsolatban.

Isten egyszerűen csak annyit kíván tőlünk, hogy legyünk elérhetőek és használhatóak Számára. Mindannyian képesek vagyunk erre! Átadhatjuk az életünket Istennek, bízva abban, hogy Ő kimunkálja az Ő jó tervét a jövőnkre vonatkozóan.


Lehet, hogy nem kapunk meg mindent, amit szeretnénk, de ha bízunk Istenben, rájövünk, hogy amit Ő akar az életünkkel, az nagyszerűbb, mint bármi, amit el tudnánk képzelni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon