Ne félj és kövesd a Szent Szellemet

Ne félj és kövesd a Szent Szellemet

Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítlek, meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak. Ézs 41:10

Ez az igerész egy nagyszerű biztatás, hogy bátrak legyünk a Szent Szellemben. Egyértelműen nem akarunk semmit tenni az Isten akaratán vagy időzítésén kívül, de amikor Isten mozdul, nem szabad félnünk Vele együtt mozdulni. Sátán félelmet hoz az elménkbe és az érzelmeinkbe, amikor a Szent Szellem egy új irányba indít. Megpróbálja a félelem által megakadályozni, hogy Isten felé mozduljunk.

Ézsaiás 41:10 azt mondja: Ne félj, mert én veled vagyok. Ha volt valami, amitől féltél, de vágysz megszabadulni ettől, akkor eljön az idő, amikor szembe kell nézned ezzel a félelemmel és nem elfutnod előle. Csak ragadd meg Jézus kezét, ismerd el, hogy veled van és tedd meg. Ne félj, mert Ő veled van.

Ha az életed egyik útkereszteződésénél állsz, bátorítalak, hogy menj előre. Ne állj a félelemtől megrökönyödve, hanem fogd meg az Ő kezét és menj tovább. Emlékezz arra, hogy Isten meg akar szabadítani minden félelemtől.

Ima: Uram, szeretnélek követni bármerre vezetsz. Segíts, hogy bátor legyek és Veled menjek előre.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon