Soha nem vagy egyedül

Soha nem vagy egyedül

„Maga az Úr megy előtted, ő lesz veled. Nem hagy el téged, és nem marad el tőled. Ne félj hát és ne rettegj!”

A bánat és a magány komoly probléma lehet, amivel az ember az élete során szembekerül. A kettő sokszor együtt jár, mert sok ember bánkódik, hogy magányos. A szolgálatunkban gyakran kapunk imakéréseket olyan emberektől, akik az egyedülléttel küszködnek.

Isten Igéje azt mondja, hogy nem vagyunk egyedül. Isten meg akar minket szabadítani, meg akar vigasztalni, és meg akar gyógyítani. De amikor fájdalmas veszteség ér az életben, akkor könnyű szem elől veszteni ezt az igazságot.

Sátán azt szeretné elhitetni veled, hogy egyedül vagy. Abban a hitben akar tartani, hogy senki nem ért meg. De ő hazug! Isten azonban veled van, ráadásul van sok olyan testvér Krisztusban, aki megérti min mész keresztül mentálisan és érzelmi téren (Lásd 2Kor 1:3-4).

Nem vagy egyedül, és soha nem leszel, mindegy mivel nézel szembe.

Lehet, hogy a bánat közepette nem érted az egészet, mert a veszteség fájdalma tépi a lelkedet, de tudd, és ragaszkodj ehhez az igazsághoz: Isten szeret, és reményteljes jövőt tartogat számodra. Reménykedj Benne, bízz Benne, hogy a gyászodat örömre fordítja (lásd Ézs 61:1-3).

Ima: 

Istenem, a bánat és a magány közepette nem mindig látom az igazságot, de tudom, hogy soha nem hagysz el. Segíts, hogy ne feledkezzek meg arról, hogy mellettem vagy és adj körém olyan keresztény barátokat, akik bátorítanak, hogy Téged keresselek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon