Odaszánás

Odaszánás

Az Isten irgalmára kérlek tehát titeket, testvéreim, hogy okos istentiszteletként szánjátok oda testeteket élő és szent áldozatul, amely tetszik az Istennek. —Róm. 12:1

Ahhoz, hogy Isten használni tudjon minket, Neki kell szentelnünk az életünket. Amikor valóban az Úrnak szenteljük magunkat, lemondunk arról a teherről, hogy megpróbáljuk a saját életünket irányítani.

Odaszánásunknak őszintének kell lennie. Elég könnyű a többiekkel együtt énekelni egy olyan dalt, aminek az a szövege, hogy “I Surrender All” (Mindent átadok). Talán még érzelmileg is meghatódunk, de ennek igazi próbája a mindennapi életben van, amikor a körülmények nem mindig úgy alakulnak, ahogyan azt gondoltuk. A szellemünket, lelkünket és testünket az Úrnak szentelni több mint egy dal – ez egy mindennapi döntés.

Az Istenhez való közeledés fontos része, hogy a szívünket odaszánjuk Neki. Amikor úgy döntünk, hogy Isten Igéjének engedelmeskedve élünk, az nagyon kedves az Úrnak. Amikor őszintén Neki szenteled magad, a Vele való kapcsolatod új és mélyebb szintre jut, s ez növeli az erődet, és izgalmasabbá teszi életed minden napját.


Szenteld életed minden részét Istennek, és engedd, hogy a Szent Szellem olyan edénnyé tegyen téged, amit a Mester használni tud.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon