Ragyogjon a fényed!

Ragyogjon a fényed!

Ti vagytok a világ világossága. Nem rejthető el a hegyen épült város. Mát. 5:14

Krisztusban hívőként pezseghetünk az élettől. Lendületesek, élénkek, aktívak, energikusak, békések és örömteliek lehetünk.

Az Istenhez való hozzáállásunk határozza meg a hozzáállásunkat és az életünket. Amikor bátran közeledünk Istenhez, hálát adva az Ő kegyelméért, és bízva abban, hogy Ő szeret minket és értünk van, akkor nem tehetünk mást, egyszerűen tele leszünk élettel. Az Istenhez való törvényeskedő, vallásos hozzáállás azonban ellopja ezt a fajta életet. Nem táplálja azt. Ne feledjük, Pál azt mondta: “mert a betű megöl, a Szellem pedig megelevenít” (2Korinthus 3:6). Amikor a Szellemet követjük, akkor érezzük, hogy élünk.

Mindannyiunknak fel kell tennünk a kérdést magunknak: Vajon az emberek akarnák azt, amit az életemen és az ábrázatomon látnak? Tükrözi-e az életem a hálás, várakozó szívet, amely izgatottan várja, hogy Isten mit fog tenni minden egyes új napon?

Nekünk kell a világ világosságának lennünk. Győződj meg róla, hogy a te fényed ma fényesen ragyog.


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok, hogy nem a törvényen keresztül kell közelednem Hozzád, hanem bátran járulhatok a trónodhoz csodálatos kegyelmed miatt. Köszönöm, hogy kegyelmed és örömöd beragyogja az életemet, és lehetővé teszi, hogy világosság legyek a világ számára.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon