A Szent Szellem ereje

Ellenben erőt (képességet, hatékonyságot és akaratot) kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek. (APCSEL 1:8)

Isten szelleme erőt ad azoknak, akik meg akarják hallani a Hangját, és szolgálni akarják. lehet valakiben vágy arra, hogy megtegyen valamit, és az erő nincs meg hozzá, de ezt az erőt megkaphatjuk a szent szellembe való bemerítkezés által.

Talán emlékszel hogy Jézus vízbe merítkezett be, de aztán szent szellembe is. Másszóval, olyan erőbe merítkezett be, mely képessé tette rá, hogy elvégezze a feladatot, amiért az Atya elküldte. Az Apcsel 10:38 azt mondja, “A názáreti Jézust felkente az Isten szentlélekkel és hatalommal, és ő szertejárt, jót tett, és meggyógyított mindenkit, akik az ördög igájában vergődtek, mert az Isten volt vele.”

Mielőtt Jézus nyilvános szolgálata elkezdődött, fel let kenve szent szellemmel és erővel. Mikor be vagyunk töltve szent szellemmel, képesek vagyunk tisztábban meghallani Isten hangját, és fel vagyunk készülve Isten királyságának, hiszen hozzáférésünk van a szent szellem erejéhez (képességéhez, hatékonyságához, akaratához), amit akkor kaptunk, mikor betöltött minket, hogy tanúi legyünk. Ez az erő képessé tesz rá, hogy megtegyük Isten akaratát. Fontos látni, hogy Jézus nem tett semmilyen csodát vagy nagy tettet, csak miután felhatalmazta rá a szent szellem. Ha Jézusnak szüksége volt a szent szellemre, akkor egészen biztosan nekünk is. Kérd Őt, hogy minden nap töltsön be szellemének erejével!

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Hozzáférsz az erőhöz – kapcsold fel a fényt!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon