Tartsd jó állapotban Isten templomát

Tartsd jó állapotban Isten templomát

„Vagy nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentől kaptatok, a bennetek levő Szent Szellem temploma, és ezért nem a magatokéi vagytok?” 1Kor 6:19

64 éves korom előtt, nem edzettem rendszeresen, és nem is vettem ezt komolyan. Sétáltam időnként, és tettem néhány dolgot annak érdekében, hogy elég jó formában legyek, de nem szántam rá magam az edzésre. Kitaláltam mindenféle kifogást, hogy miért nem tehetem. De az Úr szólt a szívemhez, bátorított, hogy kezdjek el egy komoly edzésprogramot, hogy erős legyek az életem utolsó harmadában.

Már korábban jó étkezési szokásokat alakítottam ki, de amikor Istennek engedelmeskedve elkezdtem edzőterembe is járni, az életem egy új szakaszába léptem be. Jobban néztem ki, jobban éreztem magam, és ami a legfontosabb, tiszteltem Istent ezáltal, mert jól gondoskodtam a nekem adott testről.

Ha neked is fejlődnöd kell ezen a területen, imádkozz, és kérdezd meg Istent, mit tehetnél az egészségesebb életmód kedvéért. Az Ige azt mondja, hogy a testünk a Szent Szellem temploma. És én bizonyos szeretnék lenni abban, hogy Istennek tetszik ez a templom. Hozz ma egy döntést, hogy kiváló formában tartod mostantól a templomodat Isten kedvéért.

Ima:

Uram, odaszántabb életet szeretnék élni a fizikai egészségem érdekében. Segíts, hogy jó döntéseket hozzak az egészségem karbantartására. A testem a Te templomod, és szeretném kiváló formában tartani a kedvedért.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon