A befejezés is fontos

A befejezés is fontos

   „Én megdicsőtettelek téged a földön azzal, hogy hogy elvégeztem azt a munkát, amelyet rám bíztál, hogy elvégezzem.” —Jn 17:4

Néhány évvel ezelőtt elolvastam egy igét, amitől sírva fakadtam az Úr előtt. A János 17:4-ben Jézus ezt mondja:”Én megdicsőítettelek téged azzal a földön, hogy elvégeztem a munkámat, amelyet rám bíztál, hogy elvégezzem.” Ez az ige azt mondja, hogy Istent követni azt jelenti, hogy elvégezzük azt, amire elhívott minket. Mióta elolvastam ezt a verset, nagyon fontosnak érzem, hogy ne csak végezzem azt, amire Isten elhívott, de el is végezzem, be is fejezzem. Sokan vannak, akik kilépnek hittel, elkezdik az utat Istennel, de nem hiszem, hogy túl sokan vannak, akik be is fejezik. Pál apostol azt mondta, hogy.. örömmel elvégezhessem futásomat… (ApCsel.20:24 AMP).

Én elhatároztam, hogy el fogom végezni mindazt, amire Isten elhívott és minden percét élvezni fogom. Szeretném, ha te is ezt tennéd! Élveznéd minden egyes napját az életednek és elvégeznéd mindazt, amire Isten elhívott. Igazából ez inkább rajtunk múlik, nem Istenen. Ő megtette a részét és megadott mindent Jézus Krisztusban, amire szükségünk van. A mi felelősségünk, hogy tanuljunk, növekedjünk és engedjük, hogy a Szent Szellem munkálkodjon bennünk. Tölts időt azzal, hogy számba veszed mindazt, amire Isten elhívott. Tedd fel magadnak a kérdést: Mit tehetek ma annak érdekében, hogy elkezdjem megvalósítani az Isten által nekem adott elhívást? Istennek nagyszerű terve van számodra. Fogadd el hittel és ragadd meg teljes szíveddel! Bátorítalak, hogy kötelezd el ma magad arra, hogy győztesen érsz célba. Isten megbecsüli ezt az elköteleződést.


Ima

Istenem szeretném, ha Jézushoz hasonlóan én is azt mondhatnám: elvégeztem a munkát, amit rám bíztál. Köszönöm, hogy munkálkodsz bennem, erőt és vágyat adsz, hogy a céljaidnak megfelelően éljek és örömmel fussam meg a pályám.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon