Imádságos hozzáállás az aggodalmak közepette

Imádságos hozzáállás az aggodalmak közepette

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; Fil 4:6

Amikor nyomás alatt vagy, mindig jobb imádkozni, mint beszélni róla. Az ima a sikeres élet tervrajza. Jézus amikor itt járt a földön imádkozott. Istenre bízott mindent az ima által – még a hírnevét és az életét is. Mi is megtehetjük ugyanezt. Nem kell elmagyaráznunk minden problémánkat neki. Egyszerűen odaadhatjuk neki és megkérhetjük, hogy gondoskodjon mindenről.

Vigyázz, hogy ne bonyolítsd túl az imát! Olyan sokszor az emberek arra várnak, hogy végre egyedül legyenek Istennel vagy eljussanak a gyülekezetbe, hogy ott majd igazán imádkozzanak, és nem ismerik fel, hogy bármikor imádkozhatnának. Bízz az egyszerű, hittel teljes imában és emlékezz Pál iránymutatására a Fil 4:6-ban. Ahelyett, hogy aggódnál, egyszerűen imádkozz és kérd Istent, hogy segítsen, amikor nehéz helyzetben vagy.

A Biblia azt mondja, hogy Isten hűséges – ez az egyik jellemvonása. Számíthatunk rá, amikor segítségül hívjuk imában, teljesen megbízhatunk benne. És amikor megtesszük, készen állunk majd szembenézni bármivel, ami utunkba kerül.

Ima:

Istenem, nem akarom aggodalmaskodva élni az életem. Ehelyett ma úgy döntök, hogy mindig hozzád imádkozom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon