A harag feldolozása

A harag feldolozása

 Ne bosszankodj föl lelkedben hirtelen, mert a bosszankodás az ostobák szívében tanyázik. Préd 7:9

Minden harag bármi is az oka, ugyanolyan hatást gyakorol az életünkre. Feldühít és nyomást helyez ránk. Ha a haragot magunkban tartjuk és úgy teszünk, mintha nem létezne az veszélyes lehet az egészségünkre. Igazából csak magunkat bántjuk ezzel és annak, akire haragszunk fogalma sincs egészről.

Én is szörnyű haragtól szenvedtem, de Isten megmutatta hogyan kezeljem és győzedelmeskedjek felette. Idővel megtanultam hogyan dolgozzam fel pozitív módon a haragomat. Ez egy új kezdett lett számomra.

Amikor szembenézel a haragoddal és eldöntöd, hogy Isten szerinti módon kezeled, akkor le tudod győzni. A Szent Szellem erőt ad, hogy szilárdak legyünk és a Szent Szellem gyümölcseiben járjunk. Van erőnk megbocsátani azoknak, akik igazságtalanságot követnek el ellenünk és szeretni azokat, akiket nehéz szeretni.

Felelősséget kell vállalni a hargunkért és meg kell tanulni kezelni. Ahelyett, hogy magadba fojtanád, keresd az Urat és kérd meg, hogy segítsen elengedni. A feldolgozás és a feloldás felszabadít a nyomás alól.

Ima: Uram, nem akarom magamban tartani a haragomat, mert az bolondság lenne és nem tetszik Neked. Kérem a segítséged, hogy megszabaduljak a haragtól az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon