Istennek próbálj megfelelni, ne embereknek

Istennek próbálj megfelelni, ne embereknek

 Most tehát embereknek akarok a kedvében járni, vagy Istennek? Vagy embereknek igyekszem tetszeni? Ha még mindig embereknek akarnék tetszeni, nem volnék Krisztus szolgája. Gal 1:10

Az az ember vagy, akinek Isten teremtett, vagy az életeddel igyekszel másoknak megfelelni? Az ige szerint, az Isten akarata számunkra, hogy az Ő kedvében járjunk és azzá váljunk, akivé Ő szeretné.

Amikor úgy döntesz, hogy az az ember leszel, akinek Isten teremtett- egyedi és más, mint a többiek- akkor nagy valószínűséggel kritizálni fognak. Nem lesz mindig könnyű ezt kezelni, de nem szereted eléggé önmagad, ha a saját meggyőződésed ellen mész.

Sokan azért nem tudnak önmaguk lenni, mert a tömeggel együtt haladnak, amikor a szívükben tudják, hogy Isten más úton szeretné vezetni őket.

Bátorítalak, hogy lépj ki és légy az, akinek Isten alkotott! Ne engedd, hogy mások viselkedése határozza meg az értékedet. Legyen bátorságod más lenni és kezeld jól a kritikát!

Emlékezz arra, hogy Isten elfogad és szeret. Ő egy céllal alkotott téged ilyennek és van benned valami különleges, amit adhatsz.

Ima: Istenem nem akarok másoknak megfelelve élni. Merek más lenni. A Te jóindulatoddal akarok élni és az lenni, akinek alkottál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon