Krisztus közöttetek, a dicsőség reménysége

Krisztus közöttetek, a dicsőség reménysége

Akiknek Isten tudtul akarta adni, hogy milyen gazdag ennek a titoknak dicsősége a pogány népek között. Ez a titok az, hogy Krisztus közöttetek van: reménysége az eljövendő dicsőségnek. —Kol. 1:27

Te és én felismerhetjük és megtapasztalhatjuk Isten dicsőségét az életünkben, mert Krisztus bennünk van. Ő a mi reménységünk a jobb dolgok meglátására.

Isten dicsősége az Ő megnyilvánuló kiválósága. Isten gyermekeiként örökségünk van Krisztusban, jogunk van megtapasztalni ezt a kiválóságot. A Sátán dühödten küzd azért, hogy megtévesszen minket. Azt akarja, hogy elhiggyük, hogy alkalmatlanok, méltatlanok vagyunk, és kirekesztettek Isten legjobbjai közül. Ezért van, hogy sokan magukra néznek, és legyőzöttnek érzik magukat.

De ha emlékezni fogsz arra, hogy a benned lévő Krisztus miatt megtapasztalhatod Isten dicsőségét – Isten megnyilvánult kiválóságát – akkor reménységgel telve fogsz élni. Életed minden egyes napján jobb dolgok felé fogsz haladni. Nézz túl azon, hogy te mire vagy képes, és koncentrálj arra, hogy Isten mit tud tenni rajtad keresztül.

Készen állsz arra, hogy higgy Isten jóságában és kiválóságának kiáradásában az életedben? Isten keres valakit, akivel jót tehet, hát légy te az!


Isten legjobb ajándéka már úton van számodra, úgyhogy légy izgatott, és számíts jó dolgokra!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon