Jézus azért jött, hogy a békesség útjára vezessen

Jézus azért jött, hogy a békesség útjára vezessen

„hogy világítson azoknak, akik sötétségben s a halál árnyékában lakoznak, hogy ráigazítsa lábunkat a békesség útjára.” Lk 1:79

Úgy gondolom, hogy a békesség az egyik leghasznosabb dolog és a legnagyobb áldás, amit Isten adott. Azonban a hétköznapok forgatagában és a ránk nehezedő nyomás közepette, gyakran minden mást érzünk csak békességet nem. De nem kéne ennek így lennie.

Lukács 1:79 azt mondja, hogy az egyik dolog, amiért Isten elküldte Jézust, hogy a békesség útjára vezessen. Hívőként, csodálatos lehetőség számunkra, hogy Isten természetfeletti békességében járhatunk, mindegy mennyire elfoglaltak vagyunk vagy mi zajlik körülöttünk.

Az életem első negyven évét békesség nélkül éltem – és borzalmas voltam. Végül eljutottam arra pontra, hogy annyira éheztem a békességre, hogy hajlandó voltam együttműködni Istennel bármilyen változtatáson, ami szükséges volt ehhez. Istennek hála, most már élvezem a békés életet, ami gyakran minden értelmet meghalad. Képes vagyok a békesség útján járni még az élet viharai közepette is, nem csak akkor, ha nincs vihar.

Eljutottál már arra, hogy a békesség elsőbbséget élvez az életedben? Isten szeretné ezt. Kövesd a Szent Szellemet a békességbe, ami jogosan a tiéd Krisztusban.

Ima: Istenem, köszönöm, hogy elküldted Jézus, hogy a békesség útjára vezessen és irányítson. Elfogadom a békesség hatalmas áldását az életemre.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon