Irgalma megújul minden nap

Irgalma megújul minden nap

 Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Jer sir 3:22-23

Minden nap egy új lehetőség, hogy bezárjuk a múlt ajtaját és megtapasztaljunk egy teljesen új kezdetet. Az a tény, hogy Isten a napokat 24 órás időszakokra osztotta fel, bizonyítja, hogy rendszeresen újra kell kezdenünk. Mindig van egy új nap, egy új hónap, egy új év. De ahhoz, hogy kihasználjuk ezeket az új kezdeteket, döntést kell hoznunk, hogy ezt tesszük.

Viaskodsz a bűntudattal és a kárhoztatással? Rosszul érzed magad valami miatt, amit évekkel ezelőtt tettél, vagy valami miatt ami tegnap történt? Mindegy mennyi idő telt el, a múlt az már a múlt. Ami történt megtörtént és csak Isten tudja ezt megoldani. A te részed, hogy elismered a hibát, megtérsz és elfogadod Isten megbocsátását és továbblépsz.

Jeremiás siralmaiban, Jeremiás próféta azzal bátorít minket, hogy Isten irgalma minden reggel megújul. Minden nap új kezdetet ad. Annyira örülök, hogy Isten naponta újabb adag irgalmat küld és minden nap egy új kezdet számunkra.

Ima:

Istenem, annyira örülök, hogy az irgalmad minden reggel megújul! A szereteted, irgalmad, könyörületed és hűséged miatt minden nap új kezdetet élhetek át.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon