Önbizalom Krisztus által

Önbizalom Krisztus által

Mert mi vagyunk a körülmetéltek, akik Isten Lelke szerint szolgálunk, és Krisztus Jézussal dicsekszünk, és nem a testben bizakodunk. Fil 3:3

Az igazi önbizalom soha nem abból fakad, hogy hogy érzünk, mit tudunk megtenni vagy mit nem, hanem abból a kinyilatkoztatásból, hogy kik vagyunk Krisztusban. Amikor tényleg tudjuk, hogy Isten mennyire szeret minket és elfogadjuk a gyógyítását a múltunk fájdalmaira, akkor nem érezzük többé a szükségét, hogy önbizalmunkat a test dolgaira alapozzuk.

Évekkel ezelőtt volt idő, amikor önbizalom hiánnyal küzdöttem azért, mert nem volt főiskolai végzettségem, mint a többi pásztornak, akiket ismertem. De ahogy Isten feltétel nélküli szeretetére kezdtem fókuszálni, megtanultam, hogy az önbizalmam azon alapuljon, amit az ige mond rólam – Isten igazsága vagyok Jézus Krisztusban (lásd 2 Kor 5:21).

Jézus helyre szeretné állítani az igazi önbizalmat az életedben, gyógyulást hozva a múltbeli dolgokra, amik eltorzították az önmagadról alkotott képet. Ha arra nézel, ami jó Istenben ahelyett, hogy mi a rossz benned, akkor elkezdesz abban az önbizalomban járni, ami abból fakad, hogy Krisztusban vagy.

 Ima: Istenem, segíts megérteni ki vagyok Krisztusban és elfogadni a gyógyításodat az elmémben és az érzelmeimbe. Úgy döntök, hogy az önbizalmam belőled fakad.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon