A gyors életritmus

A gyors életritmus

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Mt. 11:28

Valóban egy időhiányos világban élünk; szinte minden, amit teszünk, sürgősnek tűnik. Hihetetlen nyomás alatt élünk, és egyik dologtól a másikig rohanunk – olyannyira, hogy talán pont azokat a dolgokat hanyagoljuk el, amelyek igazán fontosak az életben: a családot, az egészségünket, Istent és a szellemi életünk építését.

Az igazság az, hogy Isten nélkül nem tudjuk kezelni az életet. Nem tudjuk kezelni a nyomást, a zűrzavart és a stresszt. A házasságunk szenvedni fog, az anyagiakkal is bajban leszünk, és a kapcsolataink nem fognak virágozni, ha nem tanulmányozzuk Isten Igéjét, és nem szánunk időt az imádságra.

Van azonban egy jó hír, amiért hálásak lehetünk – Isten megerősít minket, és képessé tesz arra, hogy békésen és bölcsen kezeljük az életet, ha elkezdünk imádkozni a dolgainkért, ahelyett, hogy csupán megpróbáljuk átvészelni a napot. Ő megújítja az erőnket, és képessé tesz minket arra, hogy megbirkózzunk az élettel, és ne fáradjunk el (lásd Ézsaiás 40:31).


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy békét és megnyugvást adsz nekem még a rohanó élet közepette is. Segíts, hogy ma Rád támaszkodjak, és bölcsen állítsam össze a napirendemet! Te vagy életem ereje, és teljesen Rád hagyatkozom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon