Felemeli a fejünket

Felemeli a fejünket

De te, Uram, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem. Zsolt 3:4

Istennek jó terve van számodra és szeretné, ha élveznéd az életet. Nem szeretné ha a nehézség, kétségbeesés, depresszió, csüggedés szelleme alatt élnél. A jó hír az, hogy a hozzáállásod és a szemléletmódod is megváltozhat, amikor Istenre nézel és megengeded, hogy felemeljen téged.

A zsoltáros azt mondja, hogy: Uram, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem. Gondolkodj el ezen a kifejezésen, hogy „felemeli a fejem”. Amikor valaki lehorgasztott fejjel járkál, azt feltételezzük, hogy szomorú vagy depressziós. Ha így érzel, akkor tudnod kell, hogy Isten fel tudja emelni a fejedet és a szellemedet már ma.

Emlékezz arra, hogy Istennek jó terve van jövőnkre és reménysége mindannyiunk számára. Mivel Isten velünk van, az Ő akaratával egyetértésben gondolkodhatunk és beszélhetünk. Gyakorolhatjuk a pozitivitást minden helyzetben és minden területen. Amikor a körülményeink kihívást jelentenek és nehezek, reménységgel várhatjuk, hogy Isten jót fog előhozni ezekből igéjének ígérete szerint.

Ima: Istenem, Te vagy a dicsőségem és  Te emeled fel a fejem. Azt választom, hogy Rád nézek. Segíts, hogy Rád fókuszáljak és Benned bízzak, hogy a jó terveid megvalósulnak az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon