A győzelem megéri az árát

A győzelem megéri az árát

Veled a rablóknak is nekirontok, ha Isten segít, a falon is átugrom. Zsolt. 18:30

A Bibliában azt találjuk, hogy Isten parancsai mindig jutalom ígéretével járnak együtt. Isten nem elvesz, hanem ad. Soha nem mond nekünk semmit, ha az nem a mi javunkat szolgálja. Biztosíthatlak benneteket: minden, amire Isten valaha is megkér téged, még ha nehéz is, azért kéri, mert valami nagyszerűt tartogat számodra – de ahhoz, hogy megtapasztalhasd, át kell küzdened magad a nehezén.

Ne gondold vagy mondd azt, hogy “Ez egyszerűen túl nehéz”, amikor tudod, hogy meg kell tenned valamit. Légy hálás, hogy Isten soha nem követeli meg tőled, hogy többet vállalj, mint amit el tudsz viselni. Minden nehézséggel kapcsolatban megadja a módját annak, hogy legyőzd. Soha nem kell azt mondanod: “Nincs rá mód”, mert Ő az út (lásd János 14:6), és Ő utat készít neked. Bármire képes vagy, amire Isten hív az életben! Megvan benned, ami ahhoz kell!


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy nem kérsz tőlem többet, mint amit el tudok viselni. Ma, amikor az életem nehéz területein nyomulok keresztül, megköszönöm Neked, hogy nem egyedül megyek – Te velem vagy!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon