Kitartóan bízz Istenben!

Kitartóan bízz Istenben!

Csak ő tudja, milyen úton járok. Ha megvizsgál, kiderül, hogy arany vagyok. —Jób 23:10

Mindig lesznek olyan helyzetek az életben, amikor bíznunk kell Istenben, függetlenül attól, hogy mi történik, vagy hogy mindent értünk-e. Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy azt mondjuk Istennek: “Mi folyik az életemben? Mit csinálsz? Mi történik? Nem értem”. Néha úgy tűnik, hogy a bennünk zajló dolgok pontosan az ellenkező irányba visznek minket, mint amit Isten előzetesen kinyilatkoztatott nekünk érzésünk szerint.

Ilyenkor sokan feladják, és visszatérnek valamihez, ami gyorsabb és könnyebb számukra. Ha most azon a ponton vagy, ahol semminek sincs értelme az életedben, bízz továbbra is Istenben. Ő közel van hozzád. Nem hagyott el téged. Ő végig fog vezetni ezen.

Nincs Istenbe vetett bizalom megválaszolatlan kérdések nélkül. Amíg Isten a bizalomra nevel bennünket, mindig lesznek olyan dolgok az életünkben, amelyeket egyszerűen nem értünk. Amikor a menny hallgat, folytasd azokat a dolgokat, amelyeket megtanultál és tudsz, és bízz továbbra is Őbenne. Isten az életed minden darabkáját az Ő céljaira fogja összeilleszteni.


A holnapi válaszok általában csak holnap érkeznek meg.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon