Az öröm és békesség ereje

Az öröm és békesség ereje

Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el. —1 Pét. 5:8

Ha problémás helyzetbe kerülsz, legyen egyszerűen az a célod, hogy nyugodt maradsz. Minden alkalommal, amikor idegesnek vagy frusztráltnak érzed magad, állj meg, és kérdezd meg magadtól: “Mit akar itt az ellenség?”

Ha az ördög nem tud arra késztetni, hogy félj és ideges légy egy probléma miatt, akkor nincs hatalma feletted. Isten erejében és hatalmában maradsz, ha megőrzöd nyugodt, békés, bizakodó hozzáállásodat.

A Szentlélek az öröm és a béke légkörében működik. Nem munkálkodik nyugtalanságban. A megpróbáltatások idején az erőd abban rejlik, hogy közel kerülsz Istenhez, és belépsz az Ő nyugalmába. Ezek a bibliai szavak – lakozás, csendesség, nyugalom, megállni, és Krisztusban – alapvetően ugyanazt mondják: Ne veszítsd el az örömödet és a békédet.

Krisztusban az az elhívásod, hogy, győztes legyél. Biztos lehetsz abban, hogy mindig győzedelmeskedni fogsz Őbenne. Ha minden problémával úgy foglalkozol, ahogyan jön, minden rendben lesz. Jézus mindig veled van, minden helyzetben. Csak ne feledd, hogy Benne bízz: Ő ad elég békét és örömöt neked ma.


Óriási erő rejlik abban, hogy békében és örömben járunk, függetlenül a körülöttünk lévő körülményektől.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon