A hamu elengedése

A hamu elengedése

Hamu helyett fejdíszt adok Sion gyászolóinak, gyászfátyol helyett illatos olajat, a csüggedés helyett öröméneket. Igazság fáinak nevezik őket, az Úr ültetvényének: őt ékesítik. —Ézs. 61:3

Életünk helyreállítási folyamatának része, hogy Isten fejdíszt ad nekünk hamu helyett. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, hajlandónak kell lennünk arra, hogy átadjuk Neki a hamut.

Lehet, hogy a múltban megbántottak, és ennek a sérelemnek a hamuját valahol kézközelben tartod. Néha-néha talán elő is veszed, és újra meggyászolod. Ha így van, megértem, mert volt idő az életemben, amikor én is ugyanezt tettem.

Arra akarlak azonban bátorítani, hogy tedd azt, amit én tettem, és engedd el ezeket a hamvakat, engedd, hogy a Szent Szellem szele elfújja oda, ahol nem találod meg újra. Ez egy új nap. Nincs többé idő a múlt hamvait gyászolni. A jövődben nincs helye a múltadnak.

Istennek még mindig ugyanaz a jó terve van veled, mint amikor megérkeztél erre a bolygóra. Nem változtatta meg a véleményét, és soha nem is fogja. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ellenség megsebzett, Isten szívén viseli, hogy helyreállítson. Tudd, hogy értékes, egyedi, szeretett és különleges vagy az Ő szemében. Itt az ideje, hogy előre menj!


Engedd meg a Szent Szellemnek, hogy elfújja a hamut, és fejdíszt adjon helyette.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon