A helyes gondolkodásmód

A helyes gondolkodásmód

Az odafennvalókkal törődjetek, ne a földiekkel. —Kol. 3:2

Lehet helyes vagy helytelen gondolkodásunk. A helyes gondolkodásmód a javunkra van, a helytelen a kárunkra, és meggátolja a fejlődésünket. Isten segítségével helyes irányba terelhetjük a gondolkodásunkat.

Néhányan negatívan látják az életet, mert boldogtalan körülmények között élték életüket, és el sem tudják képzelni, hogy jobb lehet. Aztán vannak olyanok is, akik egyszerűen azért látnak mindent negatívan, mert a személyiségük erre hajlik. Bármi is az ok, a negatív nézőpont nyomorulttá teszi az embert, és nem tud tőle növekedni szellemileg. Ahhoz, hogy élvezhessük azt, amit Isten számunkra eltervezett, egyetértésben kell lennünk Vele, Ő pedig biztosan nem negatív!

Isten segítségével, kemény munkával és eltökéltséggel megtörheted a negatív gondolkodást és a régi szokásokat, melyek megpróbálnak eltávolítani Istentől. A gonosz nem akarja, hogy áttörést érj el, mert tudja, ha ez megtörténik, élvezni fogod az életedet, és áldás leszel mások számára is. Az életed meg fog változni, s ezáltal sok más élet is megváltozik majd. Ha jó irányba tereled a gondolkodásodat, az közelebb fog vinni Istenhez, és lehetővé teszi, hogy betöltsd Isten által elrendelt sorsodat.

Számíts rá, hogy jó dolgok fognak történni veled és rajtad keresztül!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon