A kereszt feltámadási oldala

A kereszt feltámadási oldala

Hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedéseiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához. Fil. 3:10

Megtanulhatunk a kereszt feltámadási oldalán élni. Jézust nem csak keresztre feszítették; hála Istennek, feltámadt a halálból, hogy mi többé ne ragadjunk a bűnben, és ne éljünk alantas, szerencsétlen, nyomorúságos életet.

Gyakran látunk a templomban olyan feszületet, amelyen Jézus függ. Tudom, hogy ezt azért teszik, hogy emlékezzenek rá, és tisztelegjenek előtte, és nem vagyok ellene, de az igazság az, hogy Ő már nincs a kereszten. A mennyekben ül az Atyjával, és élvezi a feltámadásban való életet.

Hálásan ünnepelhetjük, hogy Jézus azért jött, hogy kiemeljen minket a hétköznapokból, a negatív gondolkodásból, a bűntudatból, a szégyenből és a kárhozatból. Azért jött, hogy a bűneinket a keresztre vigye és legyőzze. Nincs többé hatalmuk felettünk, mert megbocsátást nyertünk – a büntetést kifizette. A kereszt feltámadási oldalán élhetünk, és hit által a mennyekben ülhetünk Vele együtt.


Hálaadó ima

Atyám, segíts megtapasztalni Jézus feltámadásának erejét az életemben. Köszönöm, hogy Jézus legyőzte a bűnt és a halált, és mivel a Te Szellemed bennem él, én is diadalmas, győztes életet élhetek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon