Fogadd el Isten gyógyulását a teljes lényedbe

Fogadd el Isten gyógyulását a teljes lényedbe

Szeretett testvérem, kívánom, hogy mindenben olyan jó dolgod legyen, és olyan egészséges légy, amilyen jó dolga van a lelkednek.” 3 Jn 1:2

A teljes lényed -szellem, lélek és test- értékes Istennek és fontos szerepet játszik Isten tervében. Felelősségünk van abban, hogy mindegyik részre figyelmet fordítsunk. De vannak olyan időszakok, amikor amit tehetünk az nem elég és Istenben kell bíznunk, hogy megteszi, amit csak Ő tehet meg.

Lehet, hogy fizikai gyógyulásra van szükséged, ahogy nekem is volt, amikor mellrákkal küzdöttem az 1980-as évek végén. Vagy lehet, hogy mentális vagy érzelmi gyógyulásra van szükséged, ahogy nekem is volt, a gyermekkoromban megtapasztalt bántalmazás miatt.  Bármi is ez, Isten igéje biztosít minket, hogy szeretné, ha megtapasztalnák az egészséget a lényünk minden részében.

Amikor betegek vagyunk, vagy valamilyen módon nem egészségesek, az visszatart minket, hogy megtegyük azt, amire Isten hívott és élvezzük az életet, amit adott. Isten nagyszerű jövőt tervezett számodra és az egészséged -test, lélek, szellem- egy fontos része annak, hogy készen állj, megtenni bármit amire hív. Imádkozz Isten gyógyító erejéért ma!

Ima:

Istenem, annyira örülök, hogy gondoskodsz a lényem minden részéről. Az életem bármely sérült területén elfogadom a Te csodálatos gyógyító erődet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon