A békés, nyugodt élet szabadsága

A békés, nyugodt élet szabadsága

Te azonban légy józan mindenben, a bajokat szenvedd el, végezd az evangélista munkáját, töltsd be szolgálatodat. 2Tim 4:5

Az emberek szabadságra születtek, ez egy ajándék Istentől. A kérdés csak az, hogy hajlandó vagy-e felvállalni a kihívásokat, melyek szabadságot eredményeznek, vagy az életed hátralévő részében is ott akarsz maradni, ahol most vagy? Ha a szabadságot választod, akkor a kulcs, hogy lépésenként elkezd megtenni amit Isten kér, és idővel kilábalsz a zűrzavarból.

A 2Timóteus 4:5-ben Pál azt mondja Timóteusnak, hogy legyen nyugodt, józan, szilárd és végezze a szolgálatát. Ez mindannyiunknak egy megszívlelendő tanács.

Amikor problémákkal kerülünk szembe, ahelyett, hogy az érzelmeink átvennék az uralmat, fontos, hogy lecsillapodjunk és arra fókuszáljunk, amire Isten elhívott. Ha valamin fel vagy háborodva, ne hagyd, hogy elrontsa az életed, változtasd át valami jóra! Győzd le a gonoszt és a haragot úgy, hogy imádkozol azokért, akik megbántottak és bántalmaztak! Számolj le az önzéssel azáltal, hogy valami jót teszel valakiért!

Amikor az ellenség megpróbálja felkavarni az érzelmeidet, nyugodj meg és tedd azt, amire Isten hívott!

Ima: Szent Szellem, segíts, hogy nyugodt, józan és szilárd legyek, hogy szabadon élvezhessem az életet és azt tegyem amire elhívtál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon