Az új ember felöltése

Az új ember felöltése

Öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett. Ef 4:24

A múltban átélt fájdalmas megtapasztalásaid ellenére, Isten még mindig azt szeretné, ha élveznéd az életed minden egyes napját. De ez nem fog megtörténni, amíg el nem döntöd, hogy megragadod a bővölködő életet, amit Jézus a halála és feltámadása által megvásárolt számodra. Addig azonban, az ördög folyton azon mesterkedik, hogy ezt ellopja tőled.

Jézus azt mondja A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek. (Jn 10:10). Jézus azért jött a földre és azért halt meg értünk, hogy bővölködő életet éljünk!

A Jézustól kapott élettel együtt új teremtés lettél. Nem kell hagynod, hogy a régen átélt dolgok továbbra is befolyásolják az új életed Krisztusban. Új teremtésként Krisztusban, az elméd megújulhat Isten igéje által és az érzelmeid meggyógyulhatnak és helyreállhatnak. Isten jó terve ki tud bontakozni, amikor új emberként élsz, hisz Jézus megvásárolta ezt számodra.

 Ima:

Istenem azt választom, hogy minden nap tudatosan felöltöm magamra az új embert, amit Jézus megvásárolt számomra. Újjá lettem teremtve Jézusban: örömteli, békés és teljesen ép-teremtmény vagyok Benned.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon