A legjobb idő, amit eltölthetsz

A legjobb idő, amit eltölthetsz

. . . Ezért hozzád imádkozzék minden hívő, amíg megtalálhat. Ha nagy vizek áradnak is, nem érik el őt. —Zsolt. 32:6

Ez egyszerű: minél több időt töltesz Istennel, annál jobban kapcsolódsz az Ő erejéhez. Dávid azt mondja nekünk, hogy Isten jelenlétének titkos rejtekében védve vagyunk (Zsolt. 91:1). Amikor időt töltünk Isten jelenlétében, imádságban és az Ő Igéjével, akkor a titkos helyen vagyunk. A titkos hely a béke és a nyugalom csodálatos helye!

Erőteljes gondolat, hogy Isten jelenlétének fenséges volta elérhető számunkra, hívők számára. Ezt szem előtt tartva, mi a csudáért ne akarnánk Istennel időt tölteni? Még Jézus is korán kelt reggel, hogy egyedül lehessen Istennel. Tudta, milyen értékes Isten jelenlétében lenni. Erőt és bölcsességet merítünk pusztán abból, hogy Istennel vagyunk!

A legjobb, amit tehetsz, ha az időd egy részét arra szánod, hogy Istennel töltsd. Próbálj meg nem törvényeskedni ezzel kapcsolatban, de legyen ez olyan rendszeres, amennyire csak lehet. Beszélgess Istennel bármiről és mindenről, ami a szívedet nyomja – Őt minden érdekli, ami téged érdekel vagy foglalkoztat. Néha lehet, hogy zenét akarsz hallgatni és imádkozni; máskor meg lehet, hogy csak nyugodtan akarsz ülni, hogy élvezd a csendet. Szánj időt arra, hogy Istennel legyél, és hagyd, hogy a Szent Szellem vezessen azon a csodálatos úton, amelyen közelebb kerülsz Istenhez!


Az Ő jelenlétének titkos helyén töltött idő megváltoztat téged olyanná, amilyenné csak Ő tehet téged.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon