A legjobb így kezdeni

A legjobb így kezdeni

Ott kellett állniuk minden reggel, hogy hálát és dicséretet mondjanak az Úrnak, ugyanígy esténként is. 1 Krón. 23:30

Bármiért is imádkozunk, mindig adhatunk hálát. Alakítsuk ki azt a jó szokást, hogy minden imánkat hálaadással kezdjük. Például így: “Köszönöm, Atyám, mindazt, amit az életemben tettél; fantasztikus vagy, és én igazán szeretlek és nagyra értékellek Téged”.

Arra bátorítalak, vizsgáld meg az életedet, figyelj oda a gondolataidra és a szavaidra, nézd meg, mennyi hálaadást fejeznek ki! Zúgolódsz és panaszkodsz a dolgok miatt, vagy hálás vagy?

Ha kihívást szeretnél, csak próbálj meg egy egész napot kibírni úgy, hogy egyetlen panaszos szót sem szólsz. Alakítsd ki a hálaadó hozzáállást minden helyzetben! Sőt, légy rendkívülien hálás – és figyeld meg, hogyan növekszik az Istennel való bensőséges kapcsolatod, és Ő hogyan áraszt ki minden eddiginél nagyobb áldásokat rád.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy vezetsz engem az imádságban. Segíts, hogy hálaadással jöjjek Hozzád, mielőtt bármi mást tennék! Add, hogy a hála legyen imaéletem alapja. Ma meghozom a döntést, hogy félreteszem a panaszkodást, és helyette hálás szívvel imádkozom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon