Legyőzni a nélkülözéstől való félelmet

Legyőzni a nélkülözéstől való félelmet

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban. Fil 4:19

Az emberek egyik legnagyobb félelme a nélkülözéstől való félelem. Félelem attól, hogy a szükségeid nem lesznek betöltve, kifogynak a tartalékaid, és Isten nem cselekszik időben.

Lehet, hogy még soha nem nélkülöztél annyira, mint most és kétségbeejtő anyagi szükségben vagy, olyannyira, hogy az alapvető szükségleteid betöltése is kérdéses. Lehet, hogy érzelmi vagy szellemi nélkülözéssel nézel szembe. Lehet, hogy a félelem szelleme megtámadott és azt mondja, hogy Isten nem tudja betölteni a szükségeidet és ezt nem éled túl.

Tudnod kell, hogy az ellenség egy hazug, és Istennek  igenis fontos a helyzeted. Van egy terve és a te érdekedben munkálkodik, hogy a megfelelő időben biztosítsa mindazt, amire szükséged van. Még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy semmi nem jön össze, Isten mindig tudja, hogyan biztosítsa csodálatos módon a forrásokat számodra.

Bármilyen szükséged van – anyagi, fizikai, érzelmi, szellemi-, nem kell félned a nélkülözéstől. Isten gondoskodni fog rólad, megvigasztal, táplál és megerősít. Bízz az Ő gondoskodásában.

Ima: Istenem, az Igéd azt mondja, hogy betöltöd minden szükségemet, ezért nem adom át magam a nélkülözéstől való félelemnek. Hiszem, hogy szeretsz és gondoskodsz rólam.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon