Tedd másokkal…

Tedd másokkal…

„Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták.” Mt 7:12

Isten rengeteg áldást szeretne az életünkre árasztani, de ezekből sokat nem tapasztalhatunk meg, mert nem tesszük meg másokért, amit szeretnénk, ha ők megtennének értünk. Szeretnénk, ha mások megáldanának minket, de hajlandók vagyunk megtenni, hogy önzetlenül, elsőként mi áldjuk meg őket?

Ha a házasságod, családod vagy a barátaid nem olyanok, amilyeneknek szeretnéd, szó szerint teljes változást tudsz előidézni, ha megfogadod most ezt az alapelvet.

Lehet, hogy azt várod, hogy a házastársad tegyen valamit érted. Vagy makacsul visszautasítod, hogy segíts egy barátodon, mert azt szeretnéd, ha inkább ő segítene neked előbb. Így élni önzően kényelmes lehet, de a dolgok nem fognak változni addig, amíg el nem döntöd, hogy aktívan megváltoztatod őket. Itt az ideje, hogy megalázd magad és megmentsd a kapcsolataidat.

Ahelyett, hogy önmagadra fókuszálnál arra várva, hogy áldást kapj, válaszd inkább azt, hogy tudatosan áldozatot hozol és szolgálni fogod azokat, akiket Isten az életedbe helyezett. Légy szolgáló és összpontosíts arra, hogy megáldj másokat!

Ahelyett, hogy elutasítanának vagy figyelmen kívül hagynának, el fogsz csodálkozni hogyan fejlődnek majd a kapcsolataid, ha úgy bánsz az emberekkel, ahogy szeretnéd, hogy ők bánjanak veled.

Ima:

Istenem, semmi hasznom abból, ha önző életet élek. Ezért ahelyett, hogy azt várnám, hogy az emberek jók legyenek hozzám, én teszek jót velük először és úgy bánok velük, ahogy szeretném, hogy ők bánjanak velem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon