A legnagyobb, Aki veled van

A legnagyobb, Aki veled van

Legyetek erősek és bátrak, ne féljetek, és ne rettegjetek az asszír királytól, meg a vele levő egész sokaságtól, mert velünk többen vannak, mint ővele. 2 Krón. 32:7

Az a hozzáállás, amellyel te és én szembenézhetünk a problémáinkkal, a béke és a bizalom hozzáállása. Ahelyett, hogy múltbeli kudarcainkra, jelenlegi nehézségeinkre vagy jövőbeli félelmeinkre néznénk, inkább az Úrra tekinthetünk, hálát adva bölcsességéért, erejéért és hatalmáért. Emlékeztethetjük magunkat, hogy bármennyi probléma álljon is előttünk, az, aki velünk van, nagyobb azoknál, akik ellenünk vannak.

Ha teljesen magunkra vagy más emberekre hagyatkozunk, akkor kudarcra és csalódásra számíthatunk. A legjobb dolog, amit minden helyzetben tehetünk, hogy Istenre támaszkodunk. Az emberek kudarcot vallhatnak, és csalódást okozhatnak, de mi hálát adhatunk Istennek, hogy Ő soha nem fog bennünket cserbenhagyni vagy elhagyni.


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy Te soha nem hagysz cserben és nem hagysz el engem. Köszönöm a kapcsolatokat az életemben, de segíts nekem, hogy ne felejtsek el először Hozzád fordulni segítségért, mielőtt bárkihez is fordulnék. Te vagy a segítségem és az erőm első számú forrása.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon