A lehető legjobb kapcsolatod

A lehető legjobb kapcsolatod

Ímé az ajtó elõtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és õ én velem. Jel. 3:20

Nagy kiváltságunk, hogy kapcsolatot alakíthatunk ki Istennel, és meghívhatjuk Őt, hogy legyen fontos része mindannak, amit teszünk, nap mint nap. Ez egyszerű imádsággal kezdődik – csak beszélünk Hozzá, és megosztjuk Vele az életünket, miközben a tennivalóinkat végezzük. Légy hálás, hogy az Ő jelenléte veled van, és vond be Őt a gondolataidba, a beszélgetéseidbe és minden hétköznapi tevékenységedbe.

Ha kiengeded Istent a vasárnap reggeli dobozból, amelyben sokan tartják Őt, és hagyod, hogy meghódítsa a hétfői, keddi, szerdai, csütörtöki, pénteki, szombati és az egész vasárnapi napodat is, meg fogsz lepődni, hogy ez mekkora változást hoz. Ne próbáld Istent egy vallásos rekeszben tartani; Ő szabad bejárást akar az életed minden területére. Részt akar venni életed minden részében. Bensőséges kapcsolatot szeretne veled.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Istenem, hogy eléggé szeretsz ahhoz, hogy kapcsolatban legyél velem. Életem minden részét meg akarom osztani Veled. Segíts, hogy emlékezzek arra, hogy Te velem vagy a nap minden percében.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon