A magabiztosság valódi forrása

A magabiztosság valódi forrása

Mert mi vagyunk a körülmetéltek, akik Isten Lelke szerint szolgálunk, és Krisztus Jézussal dicsekszünk, és nem a testben bizakodunk. —Fil. 3:3

Ahhoz, hogy szellemileg erősebbé és magabiztosabbá váljunk, a legfontosabb kulcs, hogy felfedezzük a magabiztosság valódi forrását.

Miben bízol ma? Magabiztosságod iskolai végzettségedben, a társadalmi köreidben, a pénzed mennyiségében vagy a munkahelyi pozíciódban – vagy Istenben gyökerezik? Ezt a kérdést minden hívőnek meg kell válaszolnia, aki naponta közelebb szeretne kerülni Istenhez.

Ha minden önbizalmunkat a képzettségünkbe, a külsőnkbe, a pozíciónkba, az adottságainkba, a tehetségünkbe vagy mások véleményébe helyezzük, akkor a végén bizonytalanságunk miatt csalódottak és szerencsétlenek leszünk. Mennyei Atyánk azt mondja nekünk: “Bár az emberek és a dolgok végül cserbenhagyhatnak téged, én soha nem foglak. Belém vetheted a bizalmadat.”

Arra bátorítalak, hogy juss el oda, ahol magabiztosságod nem a testben vagy e világ dolgaiban, hanem Krisztus Jézusban van. Ő az egyetlen, aki megerősít, mindig melletted áll, és soha nem hagy cserben.


Őszintén mérd fel, hogy miben bízol, és ha az Istenen kívül bármi másban, bánd meg (változtasd meg a véleményed jobb irányba), és légy készen arra, hogy másképp csináld a dolgokat!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon