A megoldatlan problémák kezelése

A megoldatlan problémák kezelése

Ha lehetséges, amennyire tőletek telik, éljetek minden emberrel békességben. Róm. 12:18

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor érzékenyebbek vagyunk, mint máskor. Ennek sok oka lehet, de néha azért érezzük magunkat így, mert előző nap valami felzaklatott minket, és nem oldottuk meg.
Emlékszem egy éjszakára, amikor képtelen voltam aludni. Végül hajnali öt körül megkérdeztem Istent, hogy mi a bajom. Azonnal eszembe jutott egy előző napi helyzet, amelyben durván viselkedtem valakivel. Ahelyett, hogy bocsánatot kértem volna tőle, és kértem volna Istent, hogy bocsásson meg nekem, siettem tovább a következő teendőre a napomban. Nyilvánvaló, hogy a viselkedésem irritálta a szellememet. Amint bocsánatot kértem Istentől, és elhatároztam, hogy bocsánatot kérek az illetőtől is, képes voltam elaludni.

Ha szokatlanul szomorúnak érzed magad, vagy nehéz teher nyomja a lelked, kérdezd meg Istent, mi a baj. És amikor megmutatja, légy hálás, hogy van esélyed helyrehozni a helyzetet.


Hálaadó ima

Köszönöm neked, Atyám, hogy azt akarod, hogy békében éljek. Ha vannak megoldatlan problémák, amelyek miatt szorongok, vagy súlyt érzek a vállaimon, kérlek, mutasd meg ezeket nekem, és adj erőt és bölcsességet, hogy megoldjam őket. Köszönöm Neked, hogy velem leszel minden lépésnél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon