A sas szíve

A sas szíve

Ezért emlékeztetlek téged, hogy gerjeszd fel az Isten kegyelmi ajándékát, amely kezeim rád tétele által van benned. 2 Tim. 1:6

Érezted már magad sasnak a tyúkudvarban? A szíved mélyén tudod, hogy sokkal több van benned, mint amit most megtapasztalsz, és kifejezel az életedben. Biztos vagy benne, hogy Istennek nagy célja van az életeddel – és nem menekülhetsz el, vagy hagyhatod figyelmen kívül a belső késztetést, hogy “vágj bele”.

Arra bátorítalak ma, hogy szítsd fel a benned lévő lángot. Addig fújd, amíg fényesen nem ég. Soha ne mondj le arról a nagyságról, amelyre teremtetettél, és soha ne próbáld elrejteni egyediségedet. Ehelyett légy hálás érte, és légy hálás azért, hogy Isten valami különlegeset tartogat számodra. Ismerd fel, hogy a kalandvágyad Istentől kaptad; az, hogy valami újat akarsz kipróbálni, csodálatos vágy; arra vagy teremtve, hogy magadhoz öleld az életet és magasra törj. Sas vagy!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm az álmokat és vágyakat, amelyeket a szívembe helyeztél. Köszönöm, azt a sorsot, amit nekem szántál. Ma merek álmodni mindarról a csodálatos dologról, amit az életemmel kapcsolatban tervezel.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon