Fogadd el a Szent Szellemet és a megbocsátás erejét

Fogadd el a Szent Szellemet és a megbocsátás erejét

 „Ezt mondván, rájuk lehelt, és így folytatta: ’Vegyetek Szentlelket!’” Jn 20:22

Isten azt akarja, hogy megbocsátó szívvel éljünk. Mindannyiunknak fontos, hogy azt válasszuk, hogy engedelmeskedünk Istennek és megbocsátunk minden sérelmet, kicsit és nagyot egyaránt, annak ellenére, hogy az ördög mennyire próbálja megmérgezni a gondolatainkat a keserűség által. Ezt gyakran könnyebb mondani, mint megtenni, de Isten nem várja el, hogy magunktól tegyük meg ezt.

Nem tudsz megbocsátani a Szent Szellem ereje nélkül. Magadtól ez túl nehéz lenne, de ha hajlandó vagy megtenni Isten elküldi a Szent Szellemet segíségül. A te részed, hogy megalázod magad és segítségért kiáltasz.

Jn 20:22-ben Jézus rálehelt a tanítványaira és azt mondta: „Vegyétek a Szent Szellemet!” A következő utasítása pedig a megbocsátásról szólt.

És neked is ugyanezt mondja. Be akar tölteni Szent Szellemmel, hogy képes legyél megbocsátani, de kérned kell és elfogadnod Őt. Ha hajlandó vagy erre, Isten megadja az erőt, hogy megszabadulj a keserűségtől és a szívedben levő meg nem bocsátástól.

Kérd Istent, hogy lehelje rád a Szent Szellemét, hogy megbocsáthass azoknak, akik megbántottak.

Ima: Istenem, lehelj rám és tölts be Szent Szellemeddel! Elfogadom az Szent Szellemed erejét, ami által képes leszek megbocsátani.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon