A Szellem kardja

A Szellem kardja

Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. —Ef. 6:17

A sátán intenzívebben támadja az Egyházat, mint valaha. Rengetegen tapasztalnak óriási hadjáratot az elméjük ellen és állják a félelem nagy támadásait.

Aki megtanulta, hogy Isten igéjében lakozzon, annak kétélű kardja lesz a harchoz. Ez azt jelenti, hogy megmarad benne, benne lakozik. Ha Isten igéje csak egy kis részét képezi az életednek, csak részleges igazságokat fogsz tudni, és csak korlátozott szabadságban lesz részed. Azok azonban, akik benne lakoznak, tudni fogják a teljes igazságot és teljes szabadságot fognak megtapasztalni.

Az életem régen egy zűrzavar volt, mert figyelmen kívül hagytam az Igét. Sok évig olyan keresztény voltam, aki szerette Istent és aktívan részt vett a gyülekezeti munkában, de nulla győzelmet tapasztaltam, mert nem ismertem az Igét. Szerencsére ma már bizonyíthatom, hogy Isten igéje által győztes vagyok, és felismerem a sátán támadásait. Tanuld az Igét, és engedd, hogy a Szent Szellem használja azáltal, hogy hangosan kimondod, énekled vagy tanulmányozod azt az igeszakaszt, amit a szívedre helyezett.

Ha kezedben fogod a kardod, az ellenség nem tud olyan gyorsan elérni hozzád. Szóld az Igét!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon