A szellemi növekedés öröme

A szellemi növekedés öröme

Mi őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk, hogy minden embert tökéletessé tegyünk a Krisztusban. Kol. 1:28

Ahogy érik az Istennel való kapcsolatod, úgy fogod észrevenni, hogy kevésbé az irányelvek, szabályok és előírások élsz, inkább a szíved vágyai vezetnek. Ahogy egyre többet tanulsz az Igéből, úgy fogod tapasztalni, hogy az Ő kívánságai hálaadással és örömmel töltik el a szívedet. Isten azt akarja, hogy elég jól megismerd a szívét ahhoz, hogy követni akard a Szent Szellem sugallatát, vezetését és útmutatását.

Ha egyszer szabad lettél Krisztusban, maradj meg ebben a szabadságban, és ne kerülj a törvényeskedés örömrabló fogságába, amely a szolgaság igája, amelyet levettél magadról (lásd Gal. 5:1). Isten egy új helyre akar vinni, amely tele van szabadsággal, ezért kövesd a szívedet, mert ott lakozik az Ő törvénye.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy minél több időt töltök a Te Igéddel, annál jobban szeretem azt. Imádkozom, hogy a Te Igéd töltse be a szívemet, hogy a vágyaim kezdjenek összhangba kerülni a Te útmutatásoddal és irányításoddal az életemben. Köszönöm, hogy érettségre vezetsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon