A teljes képet nézd!

A teljes képet nézd!

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe! Fil. 4:8

Amikor arra összpontosítunk, hogy mi romlott el az életünkben, úgy tűnhet, hogy semmi sem megy jól, de ez egyszerűen nem igaz. Lehet, hogy történtek nehéz dolgok az életed során, de a hála gondolkodásmódja felismeri, hogy a jó idők száma meghaladja a rosszakét.

Tekints az életedre, mint egészre, ahelyett, hogy a tragédiákra, megpróbáltatásokra és csalódásokra koncentrálnál. Ha a jóra tekintesz, bátorságot kapsz, hogy megbirkózz a rossz dolgokkal, és elkerüld, hogy félelemben élj. Ha felismered, hogy Isten veled van, és segít téged az úton, az bátorságot ad ahhoz, hogy bátran nézz szembe a jövővel, tudva, hogy az Úr erejével és hatalmával valóban le tudsz győzni minden akadályt.


Hálaadó ima

Atyám, amikor csüggedtnek érzem magam, vagy nyomaszt az élet, segíts meglátnom mindazt a jót, amit tettél. Köszönöm Neked, hogy a jó felülmúlja a rosszat. És köszönöm Neked, hogy még sok jó dolog vár rám.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon