A tisztaság erőhöz vezet

A tisztaság erőhöz vezet

Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és a bennünket megkörnyékező bűnt, és állhatatossággal fussuk meg az előttünk levő pályát. Zsid. 12:1

Ahhoz, hogy győzelemben éljünk, fontos, hogy elhatározzuk, hogy bármi történjék is, Istenért élünk. A Zsidókhoz írt levél 12:1 azt mondja, hogy dobjunk el minden bűnt, amely behálóz minket. Gyakorlatilag lehetetlen szellemi sikert elérni úgy, hogy tudatos, akaratlagos bűn van az életünkben. Nem azt akarom mondani, hogy abszolút tökéletesnek kell lennünk ahhoz, hogy Isten használni tudjon minket, de azt igen, hogy intenzíven távol kell tartanunk az életünktől a bűnt.

Ha Isten azt mondja, hogy valami rossz, akkor az rossz. Nem kell vitatkoznunk, elméleteket gyártanunk, hibáztatnunk, kifogásokat keresnünk vagy sajnáltatnunk magunkat – egyet kell értenünk vele, meg kell köszönnünk neki, hogy megmutatta nekünk, bocsánatot kell kérnünk, és a Szent Szellemmel együtt kell dolgoznunk azon, hogy akármi is legyen az, örökre eltűnjön az életünkből. A tisztaság erőhöz vezet, és Isten segítségével bővelkedő, erőteljes életet élhetünk.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy rámutatsz a bűnre az életemben, hogy túlléphessek rajta, és győzelemben élhessek. Ma félre akarok tenni minden bűnt, amely gúzsba köt, és tiszta és szent életet akarok élni Érted. Köszönöm, hogy minden lépésemben segítesz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon