Add át mindened Istennek

Add át mindened Istennek

„Tiszteld az Urat vagyonodból és egész jövedelmed legjavából, akkor bőségesen megtelnek csűrjeid és must árad sajtóidból.” Péld 3:9-10

Sokan szeretnének kapni Istentől, de nem hajlandók mindenüket átadni Neki. Az az igazság, hogy mindannyiunknak fontos időnként felülvizsgálni az életünket, a szívünk állapotát, mert ez hozzásegít, hogy Istenre összpontosítsunk, és megtegyük vagy odaadjuk mindazt, amit a szívünkre helyez. És lesznek olyan időszakok, amikor újra oda kell szánni magunkat, hogy adakozók legyünk, és befektessük önmagunkat, időnket, pénzünket Isten munkájába.

Ne engedd, hogy az ördög megfélemlítő gondolatokkal lebeszéljen az adakozásról. Jézus azt mondja, hogy ne féljünk vagy aggodalmaskodjunk semmi miatt, mert Isten ismeri a szükségeinket és megígérte, hogy gondoskodni fog rólunk (lásd Mt 6:25-34).

A Péld 3:9-10 azt mondja, hogy: „Tiszteld az Urat vagyonodból és egész jövedelmed legjavából, akkor bőségesen megtelnek csűrjeid és must árad sajtóidból.”  Amikor Istennek adod mindened, ő hűségesen gondoskodni fog rólad.

Add át magad Istennek!  Add oda teljesen önmagadat, aki vagy, és akivé reméled, hogy leszel. Add át az álmaidat, látásodat, reményeidet és vágyaidat, hogy mindened az Övé legyen, és be fogja mutatni az erejét az életeden keresztül.


Ima

Istenem, átadom ma mindenemet: kezeimet, számat, elmémet, testemet, pénzemet és az időmet. Mindenem a Tiéd, a Te akaratodat szeretném cselekedni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon