Add neki a hamudat

Add neki a hamudat

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsolt 103:12

Amikor megengedjük Istennek, hogy belenyúljon életünk zűrös területeibe, akkor képes ezeket csodává formálni, és felhasználni a hibáinkat, hogy a javunkra fordítsa, ha csakis Benne bízunk.

Ézsaiás 61:3 azt mondja, hogy Hamu helyett fejdísz ad, de én úgy tapasztaltam, hogy sokan ragaszkodnak a hamujukhoz, a múltjuk salakjához, ami emlékezteti őket a hibáikra és kudarcaikra. Bátorítalak, hogy engedd el a hamudat, és ragadd meg az újat!

Túl sokan élnek a múltban, azzal az érzéssel, hogy nincs több esélyük. Szükséged van egy második esélyre? Kérd az Urat, hogy adjon neked egy második esélyt, vagy harmadik, negyedik, ötödik esélyt – vagy amennyire szükséged van. Isten tele van irgalommal, és végtelen a türelme. Az ő szerető kedvessége soha nem fogy el, és nem múlik el. A Biblia azt mondja, hogy minden törvényszegésünket elvette, ezért nem kell ezekhez ragaszkodnunk többé.

Jézus azért jött, hogy felemelje a terheidet, de neked el kell engedned ezeket, és hinned kell, hogy Isten nagyobb a hibáidnál. Add át neki a hamudat ma!

Ima:

Istenem, tudom, hogy semmi értelme a múltamba kapaszkodni, amikor Te új esélyt adsz nekem, ezért elengedem a múltam hamvait, neked adom, és izgalommal várom, milyen szépséggé fogod átformálni mindezt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon