Aggódsz vagy dicsőítesz?

Aggódsz vagy dicsőítesz?

Magasztaljátok az Úr dicső nevét, boruljatok le az Úr előtt szent öltözetben! Zsolt. 29:2

Az aggodalom és a dicsőítés szöges ellentétei egymásnak, és sokkal boldogabbak lennénk, ha megtanulnánk imádókká válni az aggodalmaskodás helyett. Az aggodalmaskodás lehetőséget teremt az ellenségnek, hogy gyötörjön minket, a dicsőítés (Isten tisztelete és imádása) viszont az Úr jelenlétébe vezet, ahol mindig békét, örömöt és reményt találunk.

Isten arra teremtett minket, hogy imádjuk Őt. Azt akarja, hogy mély, személyes kapcsolatot alakítsunk ki Vele, és túláradó szeretetet érezzünk iránta. Ez a fajta szeretet hálás szívből fakad, amely hálás magáért Istenért és azért, amit tett.

Ne pazarolj el még egy napot az életedből aggodalmaskodásra! Határozd meg, hogy mi a te felelősséged, és mi nem. Ne próbáld meg átvenni Isten felelősségét. Amikor megtesszük, amit megtehetünk, Isten közbelép, és megteszi, amit mi nem tudunk. Add át magad és az aggodalmaidat Istennek, imádd Őt, és kezdd el élvezni a bőséges életet, amit Ő tartogat számodra.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy ahelyett, hogy a problémáim miatt aggódnék, inkább Téged imádlak. Segíts meglátnom, hogy Te nagyobb vagy minden akadálynál, amivel szembenézhetek, és bízhatok abban, hogy Te megteszed az életemben azt, amit én nem tudok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon