Áldásként élni

Áldásként élni

„Ezért tehát míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben” —Gal 6:10

Hiszem, hogy keresztényként az egyik legnagyobb lehetőség számunkra, hogy mélyreható változást hozzunk mások életébe. Szolgálatom évei során, Isten lehetőséget adott nekem, hogy megosszam Igéjének üzenetét sokakkal, akiknek iránymutatásra volt szükségük.

Úgy gondolom azonban, hogy ez nem csak egy nekem szóló különleges lehetőség. Mindenkinek -tehát neked is- megadatott az a képesség, hogy befolyásolhass másokat. Amikor időt szánsz arra, hogy mások felé szolgálsz és befektetsz az életükbe, akkor hatással leszel a világra… a tiédre és az övékére is. A Gal 6:10 azt mondja, hogy legyünk figyelmesek és legyünk áldás mindenkinek, akit Isten hozzánk vezet. Arra hívattunk, hogy áldás legyünk, és hitben építsük egymást. Ezért bátran szolgáljunk mások felé és ne féljünk elmondani nekik az igazságot szeretetben. Hiszem, hogy Isten nem arra vágyik, hogy egyszerű szemlélődők legyünk az életben.  Szeretné, ha szeretnénk a embereket, fontos lenne nekünk a másik, és hajlandók lennénk befektetni az életükbe. Építenünk kell az embereket Jézus nevében, hogy növekedhessenek, és aztán ők is megérintsenek másokat. Talán tudod, talán nem, de mindig van valaki, aki figyel téged és felnéz rád. Az emberekre hatással van az, ahogy élsz és szükségük van arra, hogy meglássák a mindennapi tetteidben Isten szeretetét. Néha elkövetünk hibákat, és hálásak lehetünk a megbocsátásáért, de meg kell értenünk, hogy sok esetben mi vagyunk Isten egyetlen látható bizonyítéka az emberek előtt.


Ima

Istenem, minden nap új lehetőségeket adsz, hogy megérintsek, megáldjak valakit és hatással legyek rá a szereteteddel. Szeretnék olyan életet élni, ami áldás lesz másoknak, bemutatva nekik az Isten központú életet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon