Menj előre, és élvezd a fejlődést

Menj előre, és élvezd a fejlődést

Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága. Zsolt 119:5

Az az igazság, hogy mindannyiunknak van még hova növekednie és fejlődnie az Istennel való kapcsolatunk terén. Én sokáig szomorú voltam, hogy még milyen hosszú út áll előttem és nem múlt el egy nap, sőt egy óra sem, hogy ne gondoljak erre. Folyamatosan hordoztam magamban a kudarc érzését, azt az érzést, hogy nem ott tartok, ahol kéne, nem teszek eleget, és még keményebben kéne próbálkoznom. De amikor erősebben próbálkoztam, újra csak elbuktam.

Most már új hozzáállásom van: Ugyan még nem vagyok ott, ahol kéne, de hála Istennek már nem vagyok ott, ahol voltam. De minden rendben, úton vagyok! Teljes szívemből tudom, hogy Isten nem mérges rám amiért még nem érkeztem meg. Ő örül annak, hogy haladok előre és azon az úton maradok, amit előkészített nekem.

Ha egyszerűen csak kitartunk, Isten értékelni fogja a fejlődésünket. Azt ígérte megvilágítja az utat előttünk. Lehet, hogy nem ismerjük az utat, és lehet, hogy időnként botladozunk, de Isten hűséges. Ő látja a haladást és büszke rád, segít, hogy megmaradj az úton.

Ima: Istenem, nem csüggedek el amiatt, ahol épp tartok. Már eddig elvezettél és tudom, hogy továbbra is megvilágítod az utat előttem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon