Amikor a legjobbat adod Istennek

Amikor a legjobbat adod Istennek

Igyekezz kipróbált emberként megállni az Isten előtt, mint olyan munkás, aki nem vall szégyent, hanem helyesen fejtegeti az igazság igéjét. 2 Tim. 2:15

Mindent megtehetünk Istenért, de nem tudunk tökéleteset nyújtani Neki, és nem kell, hogy emiatt nyomást érezzünk.

Hallottam egy történetet egy diákról, aki beadott egy dolgozatot a professzorának, és a professzor azt írta az aljára: “Ez a legjobb, amit tudsz?”. A diák tudta, hogy ez nem a legjobbja, ezért újra elkészítette a dolgozatot, és a professzor ismét visszaadta neki, ugyanezzel a mondattal az alján. Ez így ment körülbelül három körön keresztül, és végül, amikor a professzor megkérdezte, hogy ez volt-e a legjobb, amit tudott, a diák elgondolkodott egy pillanatra, és így válaszolt: “Igen, azt hiszem, ez a legjobb, amit tudok”. Erre a professzor azt mondta: “Jó, akkor most már elfogadom”.

Isten csak a legjobbat akarja tőlünk – azzal tud dolgozni. Hálásak lehetünk, hogy még ha a legjobbunk nem is tökéletes, Ő valami tökéletesen csodálatosat tud vele tenni!


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy örülsz, amikor a legjobbat teszem érted, még akkor is, ha a legjobb tudásom messze nem tökéletes. Köszönöm, hogy amikor megteszem a magam részét, Te mindig hűséges vagy, hogy megtedd a Te részedet az életemmel.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon