Amit tudunk (Első rész)

Amit tudunk (Első rész)

És imádkozom azért, hogy a hitünkben való közösséged eljuttasson téged mindannak a jónak a megismerésére, amely Krisztusért van bennünk. Fil. 1:6

Ha ismered a következő bibliai igazságokat, nem tehetsz mást, mint hogy hálás vagy….

Tudjuk, hogy Isten gyermekei vagyunk, és hogy elhívott, felkent és nagyszerű dolgokra jelölt ki minket. Arra rendeltettünk, hogy dicsőséget szerezzünk Istennek, és Jézus Krisztus képmására formálódjunk. Van (nem pedig lesz) igazságunk, békességünk és örömünk a Szent Szellemben. Minden bűnünk megbocsátást nyert –azok is, amelyeket még nem követtünk el –, és nevünk be van írva a Bárány életkönyvébe. Jézus előrement, hogy helyet készítsen nekünk, hogy ahol Ő van, ott legyünk mi is.

Tudjuk, hogy amíg Ő vissza nem jön értünk, addig garanciaként elküldte Szentlelkét, a még nagyobb, jobb dolgokért, amelyekre várunk. Garantált örökségünk van, mert azt Jézus vérével vásárolta meg. Új szövetségünk van, és új életmódot kínál nekünk!


Hálaadó ima

Köszönöm neked ma, Atyám, ezeket az ígéreteket, amelyeket a Biblia hatalmával vallhatok meg. Tudom, hogy a Tiéd vagyok, és senki és semmi nem választhat el a Te szeretetedtől. Köszönöm ezt a bizonyosságot.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon