Áttörésre várva

Áttörésre várva

Akkor ezt mondta Dávid: Áttört az Isten az én ellenségeimen az én kezem által, mint a víz szokott a gáton! Ezért nevezték el azt a helyet Baal-Perácimnak. 1 Krón. 14:11

Sokszor előfordul, hogy az emberek éppen az áttörés előtt adják fel – a siker küszöbén. Te azonban ne add fel! Várhatsz 10 évet, aztán egy nap hirtelen felébredsz, és minden megváltozott. Végre teljesült az álmod, végre vége annak a helyzetnek, amiben oly sokáig éltél, vagy végre elérted azt az eredményt, amiért évekig dolgoztál.

Légy hálás, hogy Istennek terve van veled, és meghallgatta az imáidat – talán észre sem veszed, milyen közel vagy az áttöréshez. Még ha még három, négy vagy öt évet kell is várnod, ha tovább törekedsz előre, hála Istennek, elnyered a győzelmet, amire szükséged van. Bármit is teszel, ne add fel az áttörésed küszöbén. Ne add fel a reményt, a hitet és az Istennek való engedelmességet. Ehelyett mondd: “Soha nem dobom be a törölközőt; soha nem adom fel!”


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy úton van az áttörésem. Nem vagyok kilátástalan helyzetben, és nem vagyok egyedül. Te velem vagy, és Neked jó terved van az életemmel. Bízom benned, Uram, és nem vagyok hajlandó feladni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon