Az élet egy utazás

Az élet egy utazás

. . . reggel már fölszállt a felhő, akkor ők is elindultak. Akár nappal, akár éjjel szállt föl a felhő, elindultak. 4 Móz. 9:21

Szerencsére az élet élvezete nem attól függ, hogy mindig kellemesek-e a körülményeink. Ez egy szívbeli hozzáállás, egy olyan döntés, hogy mindent élvezzünk, mert minden dolognak – még az apró, látszólag jelentéktelen dolgoknak is – szerepe van az élet átfogó “nagy képében”.

Az élet egy utazás. Minden, ami benne van, egy folyamat. Van eleje, közepe és vége. Az élet minden aspektusa folyamatosan fejlődik. Az élet mozgás. Mozgás, haladás és fejlődés nélkül nincs élet. Más szóval, amíg te és én élünk, mindig tartunk valahová.

Ha eddig nem élvezted az életed útját, itt az ideje, hogy elkezdd. Ha pedig eddig is kedvedet lelted benne, akkor köszönd meg Istennek, és keresd a módját, hogy még jobban élvezd!


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy az életem egy utazás. Nem fogok örökre megrekedni egy nehéz vagy embert próbáló helyzetben – Te végigviszel rajta. Segíts, hogy megtapasztaljam a Te örömödet, függetlenül a körülményektől. Segíts, hogy ma élvezzem az életemet!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon