Az elkötelezettség új szintje

Az elkötelezettség új szintje

Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik. Zsolt. 37:5

Isten az elkötelezettség új szintjére akar minket emelni. Ez olyasvalami, amiért izgatottnak és hálásnak kell lennünk, mert az elkötelezettséggel áldás jár. Ez nem mindig könnyű, de megéri mindazt, amit ez igényel. Mindnyájunknak vannak harcai, és mindannyian szembesülünk a kísértéssel, hogy abbahagyjuk a küzdelmet és egyszerűen feladjuk, de az elkötelezettség lehetővé teszi számunkra, hogy ellenálljunk ennek a kísértésnek.

Amikor hevesen elkötelezed magad Isten életedre vonatkozó célja mellett, elkezded megtapasztalni mindazt, amit Ő tartogat számodra. Isten szeret téged, és azt akarja, hogy elkötelezett kapcsolatban legyél Vele – egy életre. Nem tudok elképzelni ennél kielégítőbbet, kifizetődőbbet és kalandosabbat. Többet tartogat számodra, mint amit valaha is kértél vagy elképzeltél, de ahhoz, hogy az Ő tervei valósággá váljanak az életedben, 100 százalékban el kell kötelezned magad Neki és az Ő akaratának.


Hálaadó ima

Atyám, úgy döntök, hogy életemet teljesen Neked szentelem. Köszönöm, hogy Te vezetsz engem abba a sorsba, amelyet Te szántál nekem. A Te segítségeddel Rád fogok összpontosítani, és életem minden percét a Te tervednek és célodnak szentelem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon